Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (2023)

Zomer in het Oostenrijkse Zillertal

Helpdesk

Hoe kunnen we jou helpen?

 • Wat is Outspot

  Outspot is een onlineaanbiedingensite waar je aankopen kan doen aan voordelige prijzen! Laat je verwennen, inspireren en geef je leven meer kleur met een van onze topaanbiedingen!

  Een citytrip naar Rome, een culinaire verwennerij in een restaurantje in je buurt, een ontspannende uitstap met je kinderen, een wellnessbezoek, een sportief avontuur, een handige tool voor in de keuken, het ideale juweel voor je partner… en dit is nog maar een greep uit ons uitgebreide aanbod!

  Surf nu naar onze website voor het volledige aanbod of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief brengt je dagelijks op de hoogte van wat hot is. Zo sta je zeker vooraan in de rij bij de nieuwste deals! Inschrijven kan door je e-mailadres in te geven in de rechteronderhoek van deze pagina.

  Een aankoop doen bij Outspot doe je in enkele muisklikken! Klik op ‘Bestel nu!’ en je wordt verder begeleid bij je aankoop. Je kan betalen met Visa, Maestro, PayPal, Mastercard of via overschrijving. Outspot garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze site dankzij het BeCommerce kwaliteitslabel. Na de betaling ontvang je meteen de aangekochte voucher in je mailbox en/of wordt het aangekochte product naar je toegestuurd.

  Benieuwd naar de mening van andere klanten? Surf dan vlug naar Trustpilot en lees de vele positieve commentaren van onze klanten.

  Like Outspot op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, meer dan 40 000 Outspot-fans gingen je reeds voor!

 • Mijn aankopen

  Geef je e-mailadres in via https://www.outspot.be/nl/mijn-aankopen. Je krijgt een overzicht van je aankopen van de voorbije honderd dagen.

  Hier kan je je bestellingen bekijken of je pakket online volgen. Klik rechts op “Volg je pakket” om meer informatie te krijgen.

 • Bijbestelling

  Zolang de actie loopt, kan je onbeperkt bijkopen. Van zodra het aanbod is verlopen, stopt de verkoop definitief. Het beste dat je dan kan doen is hopen op een gelijkaardig aanbod op een andere keer. De nieuwsbrief en website van Outspot goed in de gaten houden is dus de boodschap.

 • Uitschrijving uit de nieuwsbrief

  Klik op de uitschrijflink die je onderaan elke nieuwsbrief vindt. Lukt het niet? Contacteer dan helpdesk@outspot.be

 • Product niet ontvangen

  Controleer de levertermijn op je aankoopbevestiging of onderaan de actie op de website. Let op: voor sommige producten kan de levering tot 3 weken duren. Bekijk je bestellingen en volg je pakket via https://www.outspot.be/nl/mijn-aankopen. Indien je pakket zonder traceercode werd verzonden, krijg je enkel een inschatting van de verwachte levertermijn.

  Is de levertermijn overschreden en je kan je pakket niet online volgen? Contacteer de dienst na verkoop op je aankoopbevestiging en onderaan de actie op de website.

 • Product retourneren (geen defect)

  Je hebt wettelijk het recht om binnen de 14 dagen af te zien van de aankoop ongeacht de reden. Maar Outspot gaat een stap verder en biedt je een herroepingstermijn van 30 dagen aan. Die termijn van 30 dagen loopt vanaf de dag die volgt op de levering. Nadat je je aankoop herroepen hebt, heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dat is pas kopen zonder zorgen.

  Let op: de herroepingstermijn is niet van toepassing op artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt zijn, op producten die om hygiënische redenen verzegeld verkocht worden en waarvan je de verzegeling na levering hebt verbroken (bv. ondergoed en bepaalde slaapartikelen).

  Voor overige artikelen is het van belang dat je zorgvuldig met het product omgaat indien je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht. Eventuele waardevermindering die is ontstaan doordat je te ver bent gegaan in de beoordeling van het product, mogen wij aan je doorberekenen. Zo is het bijvoorbeeld voor sommige verbruiksartikelen niet noodzakelijk om de verpakking te openen. Opening kan dan resulteren in een waardevermindering die op kan lopen tot 100% van het aankoopbedrag.

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Je krijgt de keuze tussen een waardebon met extra vergoeding en een overschrijving op je rekening. Kies je voor een overschrijving? Vraag dan de omzetting van je waardebon aan in je mail. Fluitje van een cent! Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Hoe retourneren?

  Of je je product gratis kan retourneren staat steeds aangegeven op de actiepagina bovenaan. Voor het retourlabel en juiste retouradres contacteer je de dienst-na-verkoop onderaan de actiepagina en je aankoopbevestiging. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 • Defect product

  Onderaan de actie op de website en op je aankoopbevestiging vind je de contactgegevens van de dienst na verkoop terug. Stuur een foto of video van het defect samen met een beschrijving van het probleem daarnaartoe. Je krijgt dan zo snel mogelijk een oplossing per mail.

  In de meeste gevallen geniet je van een wettelijke garantie van 2 jaar, die steeds duidelijk vermeld staat onderaan de actie en op je aankoopbevestiging. De garantie is echter niet van toepassing op artikelen op maat, verbruiksartikelen en producten die om hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden, zoals slaapartikelen, witgoed, kleding ...

 • Beschikbaarheid en reservatie (hotel/vrije tijd)

  Het aantal vouchers die je kan aankopen, is afhankelijk van aanbieding tot aanbieding en van de reservatieperiode. Om de beschikbaarheid te controleren, klik op ´Bestel nu´ en kijk hoeveel plaatsen je nog kan aankopen. Zolang de deal niet op ´uitverkocht´ staat, is er dus nog plaats.

  Indien Outspot data voorstelt, kunnen enkel die data worden aangekocht.

  Wil je de gemaakte reservatie verplaatsen of annuleren? Vanaf het hotel uw gewenste datum heeft bevestigd gelden de wijzigings- en annulatievoorwaarden van het hotel of de betrokken partner. Contacteer dan de betrokken aanbieder die vermeld staat op je voucher of onderaan de actie op de website. Dit is steeds afhankelijk van de beschikbaarheid.

 • Aankoop voucher annuleren (hotel/vrije tijd)

  Ongelooflijk maar waar! Op sommige acties is er zelfs een terugbetalingsgarantie tot 6 maanden na aankoop. Je hoeft helemaal niet meer te twijfelen om een belevenis voor je vrienden/collega’s/familie of jezelf aan te kopen. Bedenk je je achteraf, of is de ontvanger niet helemaal tevreden met de geschenkvoucher, dan is er geen probleem. Jijzelf of de persoon die de voucher heeft ontvangen kan deze dus zonder enig probleem volledig terugbetaald krijgen binnen de 6 maanden. Dit uiteraard voor zover de voucher nog niet gereserveerd, opgebruikt of vervallen is. Dit is als garantie uitzonderlijk en nooit gezien en gaat veel verder dan de wettelijke 14 dagen (herroepingsrecht). Maar zo is Outspot nu eenmaal.

  Let wel op: voor alle acties waar niet uitdrukkelijk de terugbetalingsgarantie vermeld staat, geldt de garantie niet. Het herroepingsrecht en de terugbetalingsgarantie zijn niet van toepassing op reizen die online geboekt worden en op tickets voor evenementen, concerten, festivals of belevenissen met betrekking tot een of meerdere vaste data.

  Hoe de aankoop van de voucher annuleren? Gebruik onderstaand contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 • Contact

  Vind je het antwoord niet? Gebruik het contactformulier en we helpen je graag verder. Vermeld je ordernummer in elk bericht.

  Of bel ons gewoon op +32 2 880 87 55. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en op zaterdag van 9u tot 12u. Houd je ordernummer bij de hand.

Maak je keuze

Bestel nu Maak je keuze Verder

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw. Het adres is verwijderd. Het adres is aangepast. De deal is verlopen Lees meer Lees minder Even geduld... Dagen Uren Min Sec Wanneer wens je de herinnering te ontvangen? Bevestig Zo Ma Di Woe Do Vr Za Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Uitverkocht

Al 0 keer gekocht

UITVERKOCHT Terug

Je hebt nog

Al 0 keer gekocht

d u m s

€ 399,- 199,-

 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (1)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (2)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (3)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (4)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (5)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (6)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (7)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (8)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (9)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (10)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (11)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (12)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (13)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (14)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (15)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (16)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (17)
 • Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (18)

x

-50% korting

 • In het mooieOostenrijkse Tirol
 • All-inclusive
 • Gastenkaart met tal van kortingen
 • In het centrum vanZell am Ziller met winkels, restaurants, enz.
 • Tal van activiteiten: meer dan 200 uitgestippelde wandelingen, fietsen,raften,Alpenachtbaan...
 • Geselecteerd op prijs en kwaliteit
 • In het mooieOostenrijkse Tirol
 • All-inclusive
 • Gastenkaart met tal van kortingen
 • In het centrum vanZell am Ziller met winkels, restaurants, enz.
 • Tal van activiteiten: meer dan 200 uitgestippelde wandelingen, fietsen,raften,Alpenachtbaan...
 • Geselecteerd op prijs en kwaliteit

Gasthof Untermetzger ***
7 nachten
(16 opties)

-48% korting

Maak je keuze

Gasthof Untermetzger ***
7 nachten

Aankomst zo 11/06

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-48% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-45% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-47% korting

Selecteer

Bestel nu

Pension Klammerschneider **
7 nachten
(16 opties)

-45% korting

Maak je keuze

Pension Klammerschneider **
7 nachten

Aankomst zo 11/06

-45% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-38% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-50% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-45% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-38% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-30% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-42% korting

Selecteer

Bestel nu

Gasthof Untermetzger ***
5 nachten
(16 opties)

-48% korting

Maak je keuze

Gasthof Untermetzger ***
5 nachten

Aankomst zo 11/06

-34% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-48% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-49% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-48% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-32% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-44% korting

Selecteer

Bestel nu

Pension Klammerschneider **
5 nachten
(16 opties)

-46% korting

Maak je keuze

Pension Klammerschneider **
5 nachten

Aankomst zo 11/06

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-38% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-50% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-50% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-33% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-50% korting

Selecteer

Bestel nu

Dossierkosten

Bestel nu

Vergeet ook dit niet

Kinderprijs +16 jaar
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(2 opties)

Maak je keuze

Kinderprijs +16 jaar
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

Kinderprijs (van 12 t.e.m. 15 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(4 opties)

Maak je keuze

Kinderprijs (van 12 t.e.m. 15 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

7 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

Kinderprijs (van 0 t.e.m. 11 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(4 opties)

Maak je keuze

Kinderprijs (van 0 t.e.m. 11 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

7 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

3de en 4de persoon
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(2 opties)

Maak je keuze

3de en 4de persoon
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

Inbegrepen

 • 5 of 7 nachten in Hotel Untermetzgerof Pension Klammerschneider (annexe)
 • Welkomstdrankje
 • Ultra all-inclusive (van eerste avondmaal tot laatste ontbijt):
  • Ontbijtbuffet met diverse soorten kaas en vlees, ontbijtgranen, fruitsappen, eitjes, spek, worstjes en zo veel meer.
  • Lunchpakket
  • Om 17.00 u lekkernij voor volwassenen en een ijsje voor kinderen
  • Niet-alcoholische dranken (van 10.00 u tot 21.00 u, zelfbediening) : zoals water, limonade, cola, fruitsap, koffie en thee). Alcoholische dranken zoals bier, rode en witte wijn, wodka, rum, whisky en gin (huismerken) van 17.00 tot 21.00 u.
  • Drie- of viergangendiner
 • Gastenkaart Arena Scheck (zie tekst)
 • Gratis wifi

Hotel Untermetzger en Pension Klammerschneider

Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (37)Een zomervakantie in Oostenrijk, dat begint in HotelUntermetzger ofPension Klammerschneider. Dit authentieke, Tiroolse duo in het centrum van het gezellige Zell am Ziller verwelkomt je met open armen. Bekend om haar gastvrije service heeft dit familie-ensemble o.a. een excellent à-la-carte-restaurant. Stress staat hier alvast niet op het menu, genieten is de boodschap.

Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (38)Dankzij de gastenkaart Arena Scheck hoef je alvast niet stil te zitten. Je kan namelijk gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Zell-Gerlos-Köngisleiten! Wat denk je van een gratis begeleide wandeling in het prachtige Zillertal of een leuk dagje met uw kinderen in de Arena-Kids-Club?Daarnaast heb je natuurlijktal van kortingen op andere activiteiten.Zoals op het attractiepark Zell, het touwenparcours in Arena Action Gerlos, de bootverhuur bij Dam Durlassboden in Gerlosen Wasserwunderwelt Krimml. Het kan allemaal hier in het Zillertal! Plezier verzekerd voor jong en oud.


Faciliteiten

 • Hotel: GasthofUntermetzger is een gezellig driesterrenhotel met authentiek Tirools karakter en voorzien van restaurant, bar, fietsgarage en parkeermogelijkheid in de onmiddellijke omgeving.Pension Klammerschneider** ligt op 400 m vanGasthofUntermetzger. Hetdiner en/of ontbijt vindtplaatsinGasthofUntermetzger. Er is ook Nederlandstalig personeel aanwezig in de hotels.
 • Locatie: ideaal gelegen in het centrum van het gezellige dorpje Zell am Ziller met winkeltjes, restaurants en traditionele cafés.
  Het station van de Zillertalbahn, het gezellige treintje door het hele dal, bevindt zich op slechts 200 m van het hotel.
 • Kamers: Gezellig ingerichte kamers met LCD-televisie, badkamer met douche en toilet, haardroger,telefoon en wifi. Alle kamers zijn niet-rokers kamers.Kamer metbalkon op aanvraag, toeslag ter plaatse te betalen.
  • Gasthof Untermetzger: 2 tot 5personen (2 volwassenen en 3kinderen of 4 volwassenen)
  • Pension Klammerschneider: 2 tot 4 personen per kamer (2 volwassenen en 2kinderen of 3 volwassenen)

Tips voor trips

 • 400 km wandelpadenvan Zillertal tot aan Salzburg en136km Nordic Walking Trails
 • 450 km aan fietspaden
 • Recreatiepark Zell(200 m): kinderspeeltuin en openluchtbad met sportbassin, glijbaan, kinderbad, tennisbanen, beachvolley, ...
 • Rafting & Canyoning, paraglijden, ...

Aanbieding

 • De prijs geldt per persoon voor het arrangement zoals beschreven voor de gekozen datum, met verblijf in een tweepersoonskamer.Je dient dus per persoon de voucher voor hotel Untermetzger of Pension Klammerschneideraan te kopen.
 • Single kamer:2 single kamers aanwezig, steeds op aanvraag via het hotel. Supplement van € 12 per kamer per nacht.Koop 1 voucher aan en betaal het supplement ter plaatse.
 • Meerdere personen (kinderen of jongvolwassene) in de kamer(in combinatie met 2 vouchers voor volwassenen):
  • Kind 0t.e.m. 11jaar: Koop een voucher ´Kind 0t.e.m. 11jaar´ aan voor 5 of 7 nachten.
  • Kind 12t.e.m. 15jaar: Koop een voucher ´Kind 12t.e.m. 15jaar´ aan voor 5 of 7 nachten.
  • 3e en4epersoon vanaf 16jaar: Koop een voucher '3e of 4e persoon vanaf 16 jaar' aan voor 5 of 7 nachten.
   Opgelet:voor 1 volwassene en 1 kind geldt de kinderprijs niet en dien je 2 vouchers voor volwassenenaan te kopen.
 • Maximumcapaciteit per kamer:5 personen (2 volwassenen en 3 kinderen of 4 volwassenen) in GasthofUntermetzger. 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen) in Pension Klammerschneider.
 • Exclusief toeristenbelastingvan ca. € 1,80 per volwasseneper dag, ter plaatse te betalen.
 • Huisdieren:enkel kleine honden en enkel op aanvraag, omdat niet alle kamers geschikt zijn voor honden.
 • Reisdocumenten: elke reiziger, ook kinderen, moeten in het bezit zijn van een geldige identiteitskaart of Kids-ID.
 • Adres Untermetzger:Unterdorf 5, 6280 Zell am Ziller, Oostenrijk. Website:www.untermetzger.at
 • Adres Klammerschneider:Gerlosstraße 18, 6280 Zell am Ziller, Oostenrijk. Website:www.untermetzger.at

Hoe boeken?

 • Klik tijdig op ´Bestel nu´ en koop zo veel vouchers als je wil.
 • Vul je gegevensin tijdens de aankoop.
 • Na ontvangst van je betaling sturen we via e-mail je Outspot-vouchers.
 • In het uitzonderlijke geval van niet-beschikbare plaatsen neemt Outspot contact met je op voor een alternatieve oplossing of een eventuele terugbetaling.
 • Je reis wordt onmiddellijk geboekt. Aanannulaties of wijzigingenzijn steeds kosten verbonden. Neem in dit geval contact mettravel-helpdesk@outspot.euop. Via Outspot wordt geen annulatiegarantie aangeboden. Echter raden wij aan zelf zeker een annulatiegarantie aan te gaan, bijv. via jeVisa-kaart of via andere verzekeraars.
 • Je ontvangt 2 weken voor vertrek de infomail met bevestiging van je reis en verdere info.
 • Neem je vouchers mee naar het hotel.
 • Nog vragen? Contacteer Outspot viatravel-helpdesk@outspot.eu
 • In het mooieOostenrijkse Tirol
 • All-inclusive
 • Gastenkaart met tal van kortingen
 • In het centrum vanZell am Ziller met winkels, restaurants, enz.
 • Tal van activiteiten: meer dan 200 uitgestippelde wandelingen, fietsen,raften,Alpenachtbaan...
 • Geselecteerd op prijs en kwaliteit

Gasthof Untermetzger ***
7 nachten
(16 opties)

-48% korting

Maak je keuze

Gasthof Untermetzger ***
7 nachten

Aankomst zo 11/06

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-48% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-45% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-47% korting

Selecteer

Bestel nu

Pension Klammerschneider **
7 nachten
(16 opties)

-45% korting

Maak je keuze

Pension Klammerschneider **
7 nachten

Aankomst zo 11/06

-45% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-38% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-50% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-45% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-38% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-41% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-30% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-36% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-42% korting

Selecteer

Bestel nu

Gasthof Untermetzger ***
5 nachten
(16 opties)

-48% korting

Maak je keuze

Gasthof Untermetzger ***
5 nachten

Aankomst zo 11/06

-34% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-48% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-49% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-48% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-32% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-44% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-44% korting

Selecteer

Bestel nu

Pension Klammerschneider **
5 nachten
(16 opties)

-46% korting

Maak je keuze

Pension Klammerschneider **
5 nachten

Aankomst zo 11/06

-46% korting

Selecteer

Aankomst zo 18/06

-38% korting

Selecteer

Aankomst zo 25/06

-50% korting

Selecteer

Aankomst zo 02/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 09/07

-40% korting

Selecteer

Aankomst zo 16/07

-50% korting

Selecteer

Aankomst zo 23/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 30/07

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 06/08

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 13/08

-47% korting

Selecteer

Aankomst zo 20/08

-33% korting

Selecteer

Aankomst zo 27/08

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 03/09

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 10/09

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 17/09

-43% korting

Selecteer

Aankomst zo 24/09

-50% korting

Selecteer

Bestel nu

Dossierkosten

Bestel nu

Vergeet ook dit niet

Kinderprijs +16 jaar
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(2 opties)

Maak je keuze

Kinderprijs +16 jaar
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

Kinderprijs (van 12 t.e.m. 15 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(4 opties)

Maak je keuze

Kinderprijs (van 12 t.e.m. 15 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

7 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

Kinderprijs (van 0 t.e.m. 11 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(4 opties)

Maak je keuze

Kinderprijs (van 0 t.e.m. 11 jaar)
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

7 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Gasthof Untermetzger)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

3de en 4de persoon
bij min. 2 volwassenen op de kamer
(2 opties)

Maak je keuze

3de en 4de persoon
bij min. 2 volwassenen op de kamer

7 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

5 nachten (geldig voor Pension Klammerschneider)

Selecteer

× Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (39)

Wat onze klanten zeggen

Hulp nodig? Mail naar helpdesk@outspot.be

Zomer in het Oostenrijkse Zillertal (40)

Zomer in het Oostenrijkse Zillertal

Verzending

Omwille van de stijgende transportkosten en de impact op het milieu, zijn we genoodzaakt transportkosten aan te rekenen. Toch garandeert Outspot je nog steeds fantastische deal-prijzen waarbij je sowieso wint. Bovendien stijgt je transportkost niet als je meer stuks aankoopt.

Sluiten

Trustpilot

https://www.outspot.be/nl/get_salesflow_data

Thu, 27 Apr 2023 10:01:00 +0000 Fri, 05 May 2023 00:00:00 +0000 Tue, 23 May 2023 01:48:36 +0000

Uitverkocht

Uniek : 100% terugbetalingsgarantie

Ongelooflijk maar waar. Je hoeft helemaal niet meer te twijfelen om een belevenis voor je vrienden/collega’s/familie of jezelf aan te kopen. Bedenk je je achteraf, of is de ontvanger niet helemaal tevreden met de geschenkvoucher, dan is er geen probleem. Bij Outspot.be kan je namelijk afzien van je aankoop tot zelfs 6 maanden na de bestelling! Jijzelf of de persoon die de voucher heeft ontvangen kan deze dus zonder enig probleem volledig terugbetaald krijgen binnen de 6 maanden. Dit uiteraard voor zover de voucher nog niet gereserveerd, opgebruikt of vervallen is. Dit is als garantie uitzonderlijk en nooit gezien. Maar zo is Outspot nu eenmaal. Let wel op: voor alle acties waar niet uitdrukkelijk de terugbetalingsgarantie vermeld staat, geldt de garantie niet. In sommige gevallen kunnen we namelijk zelf niet de leveringen/tickets bij onze partner terugvorderen.

Sluiten

Gratis retourneren

Bevalt je product toch niet zo? Neem binnen de 30 dagen na ontvangst contact op met onze helpdesk en retourneer je product helemaal gratis. En dit voor om het even welke reden! Wij betalen je aankoop terug en jij kan zorgeloos bestellen. Nog zo’n topidee, van Outspot natuurlijk!

Sluiten

Kijkdag

Kom onze elektrische fietsen aanstaande zondag 2 juni uittesten op volgende locatie:

- 13u30 tot 15u30: parking van Postalux,Luchthavenlei 7A -1, 2100Deurne

Sluiten

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 11/04/2023

Views: 5807

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.