Xfinity Flex-geluid werkt niet, hoe het volumeprobleem op te lossen? - DIY journal (2023)

Contents

 1. Hoe kan ik gratis tv kijken op Xfinity?
 2. Hoe Xfinity flex retourneren?
 3. Waarom is er geen geluid op Xfinity Flex?
 4. Ondersteunt de Xfinity flex TV-box 4K UHD?
 5. Hoe los ik problemen met mijn Xfinity flex TV-box op?
 6. Hoe Xfinity Flex-geluid op te lossen werkt niet?
 7. Controleer of de tv niet is gedempt
 8. Controleer op storing
 9. Hoe stel ik Xfinity flex in?
 10. Is Xfinity flex het waard?
 11. Hoeveel kost Xfinity flex per maand?
 12. Hoe te repareren Xfinity Flex-geluid werkt niet op geselecteerde kanalen?
 13. Hoe repareer ik Xfinity Flex-geluid dat niet op alle kanalen werkt?
 14. Hoe krijg ik Flex op Xfinity?
 15. Kan ik live tv kijken op Xfinity flex?
 16. Wat is Xfinty flex en hoe werkt het?
 17. Kan ik Xfinity Flex op een monitor gebruiken?
 18. Fix Xfinity Box-probleem bij geen geluid via hoofdtelefoon
 19. Hoeveel kost de Xfinity flex per maand?
 20. Wat heb ik nodig om Xfinity flex te gebruiken?
 21. Hoe retourneer ik mijn Xfinity flex streamingbox?
 22. Hoe stel ik mijn Xfinity Flex 4K streaming tv-box in?
 23. Voer een reset uit
 24. Neem contact op met OEM
 25. Hoe activeer ik Xfinity flex?
 26. Kan ik een DVR krijgen met Xfinity flex?
 27. Hoe krijg ik Xfinity flex?
 28. Conclusie

Als je worstelt met Xfinity Flex-geluid werkt niet, geloof me, je bent niet de enige. Blijkt dat veel andere gebruikers met hetzelfde probleem worden geconfronteerd, waarbij ze de video-inhoud kunnen afspelen, maar er is geen geluid. Als je een fan bent van streaming tv, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Xfinity Flex. Het is een platform waarmee u uw favoriete programma’s en films on demand kunt bekijken, zonder dat u hoeft te betalen voor een kabel- of satellietabonnement. Maar wat gebeurt er als het geluid niet werkt? Hier leest u hoe u volumeproblemen met Xfinity Flex kunt oplossen.

Controleer eerst de audio-instellingen in de app. Ga naar “Instellingen” en vervolgens “Audio”. Zorg ervoor dat de uitvoer is ingesteld op stereo en niet op mono. Als het is ingesteld op mono, verander het dan naar stereo en kijk of dat het probleem oplost.

Als het wijzigen van de audio-instellingen niet helpt, probeer dan je apparaat opnieuw op te starten. Dit kan vaak problemen oplossen met het vastlopen of acteren van apps. Om dit te doen, houdt u eenvoudig de aan / uit-knop ingedrukt totdat uw apparaat volledig wordt uitgeschakeld. Schakel het vervolgens weer in en probeer Flex opnieuw te openen. Om eerlijk te zijn, er kunnen honderden redenen zijn waarom u met zo’n probleem te maken krijgt, en evenzo zijn er tal van manieren om het op te lossen.

Hoe kan ik gratis tv kijken op Xfinity?

Gratis bij Xfinity Internet. Geen tv-service kopen? Probeer Flex. Met onze 4K streaming tv-box begint uw entertainment gratis. Kies gewoon uw internetsnelheid en voeg vervolgens Flex toe bij het afrekenen. Geniet van duizenden geweldige shows, films en meer. Vind al je streaming-apps, allemaal op één plek. Plus stream Peacock Premium van NBCUniversal.

Hoe Xfinity flex retourneren?

 • Zoek een Xfinity Store of Comcast Service Center-locatie bij u in de buurt en maak vervolgens een afspraak door naar xfinity.com/stores te gaan.
 • Geef uw apparatuur af bij een Xfinity Store of Comcast Service Center. …
 • Ons team in de Xfinity Store zal je een ontvangstbewijs geven dat je retourgegevens bevestigt.

Voor degenen die misschien geen idee hebben, kan het probleem dat het Xfinity Flex-geluid niet werkt zo simpel zijn als het per ongeluk dempen van uw tv of het kan een verkeerde audio-uitvoer zijn. In ieder geval, als u met het probleem worstelt, laat GetDroidTips u dat niet toe. Hier zijn alle methoden voor probleemoplossing die u kunt gebruiken om het probleem in kwestie op te lossen.

Xfinity Flex-geluid werkt niet, hoe het volumeprobleem op te lossen? - DIY journal (1)

Waarom is er geen geluid op Xfinity Flex?

Nogmaals, dit kan om verschillende redenen gebeuren. Mogelijk hebt u uw tv gedempt via de afstandsbediening of heeft de tv een fabrieksreset nodig vanwege een aantal bugs/glitches. Het kan het verkeerde tv-audio-uitgangskanaal zijn of er is een hoofdtelefoon aangesloten, wat betekent dat het geluid via de hoofdtelefoon wordt geleid en niet via de primaire luidsprekers. Er zijn wat losse kabels/draden van de tv naar de Xfinity Flex-box of vice versa en het blijkt dat al deze problemen kunnen worden opgelost.

Als u niet kunt achterhalen wat het probleem veroorzaakt, kunt u één ding doen. je kunt alle onderstaande methoden proberen totdat je degene vindt die het probleem met Xfinity Flex Sound Not Working oplost.

Ondersteunt de Xfinity flex TV-box 4K UHD?

De Xfinity Flex streaming TV Box ondersteunt 4K UHD-streaming en biedt toegang tot 4K-titels en -inhoud. 4K UHD-inhoud kan momenteel worden gevonden met Prime Video, YouTube en Netflix, en in de toekomst zal meer inhoud worden toegevoegd. Je hebt een 4K-compatibele tv nodig, evenals, in sommige gevallen zoals Netflix, een 4K-abonnement.

Hoe los ik problemen met mijn Xfinity flex TV-box op?

Open de Xfinity My Account-app op uw mobiele apparaat en log in met uw Xfinity ID en wachtwoord. Tik op het tabblad Services op de knop Problemen oplossen in het gedeelte Flex. Opmerking: je kunt ook naar het tabblad Apparaten gaan door op de knop Problemen oplossen te tikken nadat je de Flex streaming TV Box hebt geselecteerd die je probeert te repareren.

Advertenties

Hoe Xfinity Flex-geluid op te lossen werkt niet?

Laten we eens kijken naar de methoden voor probleemoplossing die u kunt gebruiken om het probleem met Xfinity Flex Sound Not Working op te lossen waarmee u wordt geconfronteerd.

Controleer of de tv niet is gedempt

Dat is waarschijnlijk het eerste dat u moet controleren. Het kan per ongeluk zijn of iemand anders heeft op de mute-knop op de afstandsbediening gedrukt. Pak de afstandsbediening, druk eenmaal op de mute-knop om deze uit te schakelen. Als het niet eerder was ingeschakeld, laat het dan inactief en raadpleeg de volgende methoden. Controleer of de Xfinity Flex-box gedempt is of niet. Schakel het uit als het gedempt was en het probleem is verholpen.

Controleer op storing

De storing kan optreden en dat kan een aantal problemen veroorzaken, waaronder het probleem dat het Xfinity Flex-geluid niet werkt. U kunt dit formulier gebruiken om uw rapport in te dienen, de details te beschrijven, indien mogelijk een paar screenshots of video’s bij te voegen die het ondersteunend personeel van Xfinity zouden moeten helpen het probleem waarmee u wordt geconfronteerd op te lossen.

Xfinity Flex-geluid werkt niet, hoe het volumeprobleem op te lossen? - DIY journal (2)

Hoe stel ik Xfinity flex in?

 • Zorg ervoor dat je tv en tv-box aan staan.
 • Activeer de afstandsbediening door het treklipje aan de achterkant te verwijderen.
 • Richt de afstandsbediening op de tv-box en druk op de microfoonknop (stem).
 • Volg de instructies op het scherm die op je tv verschijnen om de installatie te voltooien.

Is Xfinity flex het waard?

Xfinity heeft wel een optie voor onbeperkte data, wat u $ 30 extra per maand kost, maar het houdt u ruim onder de maandelijkse overschrijdingsdrempel van $ 100. Toch is het pas echt de moeite waard als u gemiddeld ten minste drie extra kosten per maand moet betalen.

Hoeveel kost Xfinity flex per maand?

De Xfinity Flex streaming TV Box is eigendom van Comcast en wordt maandelijks aan u verhuurd. De eerste Xfinity Flex streaming TV Box is inbegrepen bij uw Xfinity-internetservice en is klaar voor 4K Ultra High Definition (UHD). Elke extra streaming TV Box kost momenteel $ 5 per maand. Wat kan ik verwachten nadat ik Xfinity Flex heb besteld?

Advertenties

Hoe te repareren Xfinity Flex-geluid werkt niet op geselecteerde kanalen?

 • Deze specifieke methode is van toepassing op gebruikers die geen geluidsprobleem hebben op geselecteerde kanalen en het is geen servicebreed probleem. Hier is hoe je het kunt oplossen.
 • Ga eerst naar de Meerkanaals televisiegeluid (MTS) instellingen op uw tv.
  • Op afstand: Er is een MTS of SAP knop beschikbaar.
  • TV-adapter met XR2-afstandsbediening: Druk op de Xfinity-knop op de afstandsbediening >>Audiovoorkeuren >> OK >> Kies uw taal.
  • Op tv-adapter met afstandsbediening: Als u op tv bent, drukt u op de LANG-knop en gaat u verder met SAP/MTS-instellingen.
 • U moet MTS (of SAP, op sommige modellen) wijzigen in Uit.
 • Je moet veranderen “Stereo” tot “Normaal”. Als er “Stereo/SAP”, verander het in “Stereo”.
 • Vervolgens moet je op tikken “Standaard audiotrack” om het te verifiëren.
 • Vervolgens moet u de audio-instellingen voltooien. Hier is hoe.
  • Voor tv-adapters: Ga eerst naar “INFORMATIE” op de afstandsbediening en ga verder met Instellingen >> Audio-instellingen >> Taal selecteren.
  • Voor tv-boxen: ga naar de Hoofdmenu, navigeren naar Instellen >> Audio-instellingen.
 • Je moet bevestigen door te raken “Ja” Aan “Stel het volume in op optimale stereo” die het geluid automatisch naar het optimale niveau stuurt.

Hoe repareer ik Xfinity Flex-geluid dat niet op alle kanalen werkt?

Xfinity Flex-geluid werkt niet, hoe het volumeprobleem op te lossen? - DIY journal (3)

Hoe krijg ik Flex op Xfinity?

Sluit Flex aan op een tv om aan de slag te gaan. Maak vervolgens verbinding met internet en log in bij de apps die u wilt bekijken. Je krijgt ook 24/7 ondersteuning voor het geval je het nodig hebt. Krijg Flex, van ons. Geniet van je favoriete apps. Retourneer Flex altijd. Shoppen voor de beste deals? Niet beschikbaar voor huidige Xfinity TV-klanten.

Kan ik live tv kijken op Xfinity flex?

Kan ik live tv kijken? TV-uitzendingen (bijv. NBC, CBS, ABC en FOX) en kabelnetwerken (bijv. CNN, ESPN en HGTV) zijn niet inbegrepen bij Xfinity Flex. Hoi! bedankt voor het antwoord.

Wat is Xfinty flex en hoe werkt het?

ANTWOORD: Wat is Xfinty Fl… ANTWOORD: Wat is Xfinty Flex en hoe werkt het? Om Xfinity Flex te krijgen, gaat u naar xfinity.com/flex en selecteert u Get Flex on Us of neemt u contact met ons op. Zoek minder en kijk meer met een betere manier om te streamen: Xfinity Flex. Een spraakgestuurde 4K streaming tv-box die al je favoriete streaming-apps op één plek op je tv plaatst.

Kan ik Xfinity Flex op een monitor gebruiken?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om contact op te nemen en deel uit te maken van de Xfinity-familie. Net als een Roku, Apple TV of Amazon Fire was het bedoeld om alleen op een tv te worden gebruikt. U kunt het misschien op een monitor gebruiken, maar het werkt niet als het op een computer is aangesloten. hoe weet ik welk type monitor zal werken met flex?

Deze specifieke methode voor het oplossen van problemen is van toepassing op Xfinity Flex, er is geen geluid op alle kanalen.

 • Koppel los elk koptelefoon/koptelefoon ermee verbonden.
 • Verifiëren als je hebt de tv gedempt of niet. Zo niet, ga dan verder met de genoemde stappen.
 • Uitchecken als je tv is aangesloten op de Xfinity TV Box of tv-adapter en zo ja, stel hun volumes in op het maximum. Het is heel goed mogelijk dat het volume van de TV Box laag is en dat je hem daarom niet kunt verwarmen.
 • Verifiëren als de apparaten zijn aangesloten op de juiste poort op de tv in de audio-uitgang. Dit is belangrijk als u audio van een specifiek apparaat wilt routeren, anders dan de televisie.
 • Volgende, verifiëren als de adapter of de Xfinity-box is correct aangesloten op de tv d.w.z. er is geen losse verbinding.
 • Ga vervolgens naar je tv’s Instellingen >> Audio >> Audio-uitvoer en controleer of de uitvoer correct is ingedeeld om dienovereenkomstig geluid te produceren. Het moet bijvoorbeeld worden ingesteld om geluid uit te voeren via de luidspreker als u een luidspreker op de tv hebt aangesloten.
 • Start uw tv opnieuw op en controleer of dit het probleem kan oplossen.

Fix Xfinity Box-probleem bij geen geluid via hoofdtelefoon

Dit is een methode voor het oplossen van problemen die u kunt gebruiken om het geluid via de hoofdtelefoon/oortelefoon te leiden in plaats van via de tv als primaire bron. Hier is hoe je het kunt doen.

Hoeveel kost de Xfinity flex per maand?

Elke extra Flex streaming TV Box kost slechts $ 5 per maand. Als u uw service om welke reden dan ook wilt annuleren, moet u uw Xfinity Flex streaming TV Box retourneren.

Wat heb ik nodig om Xfinity flex te gebruiken?

Om Xfinity Flex te gebruiken, heb je een Xfinity Flex streaming TV Box nodig.De eerste Xfinity Flex streaming TV Box (die geschikt is voor 4K ultra high definition of UHD) is inbegrepen bij uw Xfinity-internetservice.

Hoe retourneer ik mijn Xfinity flex streamingbox?

Uw eerste Xfinity Flex-streamingbox is inbegrepen bij uw Xfinity-internetservice. Elke extra doos kost slechts $ 5 per maand. U kunt uw Xfinity Flex op elk moment annuleren door uw Xfinity Flex-streamingbox te retourneren via ons Digital Returns Center. U moet uw Xfinity Flex-streamingbox(en) retourneren aan het einde van uw Xfinity Flex-service.

Hoe stel ik mijn Xfinity Flex 4K streaming tv-box in?

Nadat uw Flex-apparaat met succes is gevalideerd, helpt de Xfinity-app u bij het instellen van uw apparaat. Sluit de HDMI-kabel van uw tv aan op uw Xfinity Flex 4K streaming tv-box. Zet je tv aan met de afstandsbediening van je tv en kies de juiste HDMI-ingang in het tv-menu.

Advertenties

 • Ten eerste, op de achterkant van de Xfinity-doos, er is een Audio-uitgang waar u de hoofdtelefoon/oortelefoon kunt aansluiten.
 • Op je TV, ga naar Apparaatinstellingen >> Audio.
 • Tik vervolgens op Digitale audio-uitgang tot “Stereo” of “PCM”.
 • Test de audio of deze via de hoofdtelefoon wordt geleid of niet. Als deze specifieke methode niet op u van toepassing is, gaat u verder met een andere.

Voer een reset uit

Dit is waarschijnlijk het laatste wat u kunt doen om problemen op te lossen, hoewel hardwareproblemen een bezoek aan een servicecentrum vereisen (daarover later meer).

 • Zet eerst de tv aan en de Xfinity Flex.
 • Gebruik je afstandsbediening om beide in te drukken Power + Menu-knoppen (op Xfinity) tegelijkertijd.
 • Druk vervolgens op de Omhoog + Omlaag knoppen en selecteer vervolgens “Standaardinstellingen herstellen”.
 • Selecteer ten slotte “OKÉ” en de reset is voltooid.

Neem contact op met OEM

Advertentie

U kunt de Xfinity Flex op een andere tv aansluiten om te controleren of het probleem aan de Flex-kant ligt of dat de tv de schuld heeft. Als je verbinding maakt met een andere tv en de zenders moeten klinken zoals het hoort, is dat de schuld van je tv.U kunt contact opnemen met het OEM-ondersteuningspersoneel van de tv of een servicecentrum bezoeken en een oplossing voor het probleem krijgen. Als het andersom is, moet u het probleem aan Xfinity melden.

Hoe activeer ik Xfinity flex?

Dit is wat je moet doen:

 • Druk op “Xfinity” op de afstandsbediening.
 • Selecteer met de pijltjes “Apps” en kies OK.
 • Ga met de pijlen naar de functie “Kanalen beheren” en kies OK.
 • Hierdoor worden alle beschikbare kanalen weergegeven, inclusief abonnements-, sport-, on-demand-, premium- en internationale kanalen (kanalen waarop je al geabonneerd bent, hebben een vinkje eronder).

Kan ik een DVR krijgen met Xfinity flex?

Als u geïnteresseerd bent in DVR-service om uw favoriete liveshows en films op te nemen, kunt u rechtstreeks vanuit uw Flex streaming TV Box upgraden naar Choice TV met Xfinity Flex. Welke inhoud staat op Xfinity Flex?

Hoe krijg ik Xfinity flex?

De eenvoudigste manier om Xfinity Flex te krijgen, is door naar xfinity.com/flex te gaan en Get Flex te kiezen. U kunt Xfinity Flex ook bestellen door contact met ons op te nemen of een Xfinity Store te bezoeken. De Xfinity Flex streaming TV Box is eigendom van Comcast en wordt maandelijks aan u verhuurd.

Conclusie

En hiermee besluit ik het bericht over het oplossen van het probleem met Xfinity Flex-geluid werkt niet. Laat ons weten wat de reden was achter uw probleem met geen geluid en hoe u het hebt opgelost met behulp van een van de hierboven genoemde methoden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated: 02/23/2023

Views: 5819

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.