ACTION Folder Deze Week | Geldig van 25-01-2023 t/m 31-01-2023 (2023)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste folders en aanbiedingen van Action.

Tips voor Action korting

Action folder

De Action reclamefolder komt wekelijks uit en staat elke week weer garant voor de beste aanbiedingen. Elke week is er weer een nieuwe weekactie en weekaanbieding. De nieuwe Action folder vindt je elke week als eerste op Aanbiedingenfolders.nl, ben je ook benieuwd naar de Action folder van deze week? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief om als eerste de folder te lezen.

Action nieuwsbrief

Schrijf je in op de Action nieuwsbrief en je maakt niet alleen kans op €25,- maar je blijft ook nog eens op de hoogte van de nieuwste weekactie, aanbiedingen en nieuwe producten. Je kunt je via de website van Action eenvoudig inschrijven als je naar beneden scrollt of via het popup venster.

Action weekacties

Elke week zijn er nieuwe Action weekacties. In de folder zie je welke weekacties er deze week weer te vinden zijn in de winkel. Door de folder wekelijks te bekijken ben je altijd op de hoogte van de laatste weekacties. Je vindt de folder in het folder overzicht hiernaast. Met de weekacties kun je mooi flink besparen op je aankopen bij Action, en het mooie is dat er elke week nieuwe acties zijn.

Action favorieten

Op de Action website kun je de producten bekijken en toevoegen aan favorieten. Zo kun je een lijstje maken met jouw favoriete Action producten. Vervolgens kun je dit lijstje eenvoudig printen, delen, e-mailen of uitprinten. Je kunt ook je favorieten opslaan door een account aan te maken, dan blijven automatisch jouw favoriete items bewaard. Zo kun je eenvoudig een boodschappenlijstje samenstellen om deze vervolgens te shoppen bij jouw lokale Action.

Eigen merken

De Action heeft veel eigen merken. Zo is er het Kids Creative merk dat veel artikelen in de knutselcategorie omvat. Het Max & More merk bevat veel voordelige make up producten. De eigen merk kaarsen van Action zijn van het merk Candra en zijn knus en warm. Cozzi is het eigen merk waar alle sokken, ondergoed en beddengoed onder vallen. Het LSC merk van Action is het huismerk met alle verlichting en het Home Essentials brand bevat alle huishoudelijke apparaten zoals een blender, staafmixer of friteuse. Veel panty's van de Action zijn van het eigen merk Kate en Dolce Bella omslaat de basic kleding van Action. Voor goedkope verf kun je bij Action terecht in het Spectrum magazijn, dit is namelijk het eigen merk verf. Andere eigen merken van Action zijn: Pure Soft, Pairz, Sensabelle, Ziki, Teddycare, Jack Parker, Lab31, Van Bleiswijck Holland, Werckmann, Freija, Spargo, A-Force, Alvira, Palazzo, Kaytan, Sento, Office Essentials, Skyler, Froyak, Subliem, Zenova, Superfinn, Innovit, Spilbergen, Hotel Royal, Green Boots, Garden Touch en Easter Moments.

Koopzondag

Wanneer is het koopzondag bij Action? Is de Action deze zondag geopend? Zomaar een aantal vragen die ons regelmatig gesteld worden. Het antwoord is niet eenvoudig te geven. Niet elke Action heeft een koopzondag. Dit verschilt per filiaal. Het is dus verstandig de openingstijden van de verschillende filialen bij jou in de buurt te bekijken om te zien wanneer er een Action koopzondag bij jou in de buurt is.

Winkels

Met meer dan 1300 winkels in heel Europa snappen we dat je soms even het overzicht kwijt bent. Op onze Action winkel overzichtspagina vindt je echt alle Action winkels in Nederland. Bekijk de acties, folders en openingstijden van de Action bij jou in de buurt. Misschien is er zelfs wel een kortingscode geldig. Ook of er koopzondag is vindt je op de lokale Action winkel pagina.

Populaire producten

Wat zijn de populairste producten van Action? Dat is lastig te zeggen want niet altijd zijn alle producten verkrijgbaar. Sommige producten keren jaarlijks of in een bepaald seizoen terug maar sommige producten zijn maar eenmalig verkrijgbaar. Een greep uit de meest populaire categorieën bij Action zijn de volgende. Huishoudartikelen en servies zijn vrijwel altijd te verkrijgen bij Action en zeer populair. Ook batterijen, decoratie en doe het zelf artikelen zijn populair. Opbergboxen, dozen en manden doen het ook erg goed. In de zomer zijn luchtbedden en zwembadjes erg gewild.

Openingstijden

Ben je benieuwd tot hoe laat de Action in jouw stad of plaats vandaag geopend is? Selecteer jouw Action filiaal hiernaast om de openingstijden per winkel te bekijken. Je kunt hier bekijken of de Action vandaag open is en tot hoe laat. Ook vindt je hier of de winkel op zondag is geopend. Dit is ook meteen het moment om te bekijken welke avond koopavond is. Bekijk nu het adres en de dichtstbijzijnde Action filialen bij jou in de buurt.

Action vacatures

Lijkt het je wel wat om bij Action te werken? Bekijk dan eens een van de meer dan 500 openstaande vacatures. Ze hebben vacatures openstaan voor in de winkels, de logistiek of voor op kantoor. Inmiddels werken er meer dan 45.000 mensen bij Action. Je hebt goede doorgroeimogelijkheden en je kunt deelnemen aan opleidingen en externe trainingen. Dus ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan of vaste baan? Solliciteer dan online!

Cadeaubon

Natuurlijk kun je ook een Action cadeaukaart aanschaffen. Deze zijn alleen te koop in de Action winkels. Een Action cadeaubon is onbeperkt geldig en een geweldig cadeau voor iemand die bijvoorbeeld net op zichzelf is gaan wonen of als verjaardagscadeau. Maar je kunt de cadeaukaart ook voor jezelf kopen. Je hoeft het bedrag niet in één keer uit te geven. Je aankopen worden van het saldo afgeschreven zodat je vaker van de cadeaubon gebruik kunt maken. Je kunt het saldo van je Action cadeaukaart ook online bekijken.

Geschiedenis

Wist je dat de Action nog helemaal niet zo oud is? Het begon allemaal in 1993, toen in Enkhuizen Rob Wagemaker en Gerald Deen een klein winkeltje opzetten. Boris Deen kwam hier na verloop van tijd bij. Steeds meer filialen verschenen door het hele land en Action werd langzamerhand een groot succes. Dat blijkt wel uit de enorme uitbreiding: inmiddels zijn er vestigingen te vinden in Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk. Het streven van Action is dan ook om binnen Europa nog veel meer filialen te openen. Het doel van de Action is om de grootste retailer van Europa te worden. Met deze doelstelling kan de Action steeds scherper zijn producten inkopen en profiteer jij door middel van de reclamefolder van nog scherpere aanbiedingen.

Assortiment

Het voornaamste doel van Action is het verrassen van klanten met de collectie die telkens weer vernieuwd wordt. Dit zorgt er dan ook voor dat veel klanten de winkels vaak bezoeken. Er is immers altijd wel iets nieuws te ontdekken binnen het aanbod van de Action. De collectie, voor het grootste gedeelte geïmporteerd vanuit Europese landen, bestaat niet slechts uit onbekende merken, maar bevat ook merken als Dove, Philips, Playboy, Adidas, Nivea of Coca-Cola. Daarnaast wil Action dat de klant voor hetzelfde geld een groter aantal producten kan kopen dan in welke winkel dan ook.

Action aanbiedingen

De lage prijzen in de Action folder zijn voornamelijk te danken aan de efficiëntie en grootschaligheid waarmee de producten ingekocht worden. Bovendien heeft Action de mogelijkheid om flexibel te zijn, omdat producten wanneer ze op zijn niet te hoeven worden aangevuld door dezelfde producten. Voor de uitverkochte producten kan namelijk ook iets nieuws in de plaats worden gelegd. Dit zorgt voor een terugkerend verassingseffect bij de klant. Daarnaast besteedt Action enkel en alleen geld aan de uiterst noodzakelijke bedrijfsaspecten. Er gaan geen miljoenen euro’s zitten in het maken van reclame, want dit heeft Action niet nodig. Hierdoor kunnen de prijzen laag blijven. Een belangrijk communicatie kanaal van de Action is de folder.

Over Action

Action is een populaire prijsstunter die in 1993 zijn eerste winkel opende in Nederland. Deze winkel is een echt Nederlands bedrijf. Het eerste Action filiaal werd geopend in Enkhuizen. Een jaar later waren er al 8 Action filialen in Nederland. In 2003 werd de 100e Action winkel geopend. Inmiddels zijn ze met ruim 1300 winkels uitgebreid naar België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Polen.

En het aantal winkels blijft groeien. Ook in Nederland worden er nog regelmatig nieuwe filialen geopend. Action heeft een groot assortiment producten die worden aangeboden tegen zeer lage prijzen. De Action is zo goedkoop omdat ze groot kunnen inkopen. Ook worden er veel restpartijen opgekocht en aangeboden tegen bodemprijzen in de winkels.

De Action haalt zijn spullen voornamelijk uit Europa, Azië en bij fabrieken zelf. Waarom de Action zo succesvol is? Bij Action vindt je meer dan 6000 verschillende artikelen in de schappen en ze vullen dit iedere week aan met nieuwe producten. Daarnaast heeft een groot gedeelte van de producten een prijs van onder de €1,-.

Op dit moment heeft de winkel geen webshop, maar wellicht dat daar in de toekomst verandering in komt. Wat verkoopt Action allemaal? Nou, echt van alles! Je vindt er vrijwel altijd thema en seizoensaanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan kerstversiering en verlichting. Maar ook tijdens Halloween vindt je hier allerlei leuke decoratie.

In de zomer vindt je er zwembaden, luchtkoelers en waterpistolen. Maar ook voor de huishoudelijke spullen kun je hier zeker terecht. Het volledige assortiment kun je ook op de website bekijken.

Het grootste Action filiaal van ons land vindt je in Enschede. Deze vestiging heeft maar liefst een oppervlakte van 1500 vierkante meter vol met goedkope spullen. De Britse investeringsmaatschappij 3I is eigenaar van budgetketen Action.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 02/17/2023

Views: 6555

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.